Your friendly nick

Your friendly nickA police station set behind a welcoming canopy has been completed at Trowbridge in Wiltshire. Designed by Aaron Evans Architects of Bath, the gently curving canopy is supported on a pair of slender steel trees and encloses a civic space. This gives it a street presence lacking in ...

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN OR

Take out a Premium or Digital subscription and you will get immediate access to:

  • Breaking industry news as it happens
  • Expert analysis and comment from industry leaders
  • Unlimited access to all stories, including premium content
  • Full access to all our online archive

Get access to premium content subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts.