2016: Back to the future - part one

Stavros Niarchos Foundation Cultural Centre, Athens, Greece

The Tate Modern extension provided a warped contrast against the former power station and the Design Museum gained a historically sensitive 1960s rebuild

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN OR

Take out a Premium or Digital subscription and you will get immediate access to:

  • Breaking industry news as it happens
  • Expert analysis and comment from industry leaders
  • Unlimited access to all stories, including premium content
  • Full access to all our online archive

Get access to premium content subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts.